Human Physiology An Integrated Approach 7th Edition By Silverthorn -Test Bank

$25.00
admin

Edition: 7th Edition

Format: Downloadable ZIP File

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Human Physiology An Integrated Approach 7th Edition By Silverthorn -Test Bank

ISBN-10 ‏ : ‎ 0321981227, ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0321981226

Chapter 1   Introduction to Physiology

 

1) Physiologyis the study of

  1. A) the structure of the body.
  2. B) the tissues and organs of the body at the microscopic level.
  3. C) growth and reproduction.
  4. D) the normal function of living organisms.
  5. E) the facial features as an indication of personality.

Answer:  D

Section:  Physiology Is an Integrative Science

Learning Outcome:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

 

2) The literal meaning of the term physiology is knowledge of

  1. A) organs.
  2. B) nature.
  3. C) science.
  4. D) chemistry.
  5. E) math.

Answer:  B

Section:  Physiology Is an Integrative Science

Learning Outcome:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

 

3) Because anatomy and physiology have different definitions, they are usually considered separately in studies of the body.

  1. A) True
  2. B) False

Answer:  B

Section:  Physiology Is an Integrative Science

Learning Outcome:  1.1

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

 

 

4) The following is a list of several levels of organization that make up the human body.

  1. tissue
  2. cell
  3. organ
  4. molecule
  5. organism
  6. organ system

 

The correct order from the smallest to the largest is

  1. A) 2, 4, 1, 3, 6, 5.
  2. B) 4, 2, 1, 6, 3, 5.
  3. C) 4, 2, 1, 3, 6, 5.
  4. D) 4, 2, 3, 1, 6, 5.
  5. E) 6, 4, 5, 2, 3, 1.

Answer:  C

Section:  Physiology Is an Integrative Science

Learning Outcome:  1.2

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

5) “Glucose is transported from blood into cells because cells require glucose to meet their energy needs.” This type of explanation is

  1. A) mechanistic.
  2. B) theological.
  3. C) teleological.
  4. D) metalogical.
  5. E) scatological.

Answer:  C

Section:  Function and Mechanism

Learning Outcome:  1.4

Bloom’s Taxonomy:  Comprehension

 

6) “Glucose is transported from blood into cells by transporters in response to insulin.” This type of explanation is

  1. A) mechanistic.
  2. B) theological.
  3. C) teleological.
  4. D) metalogical.
  5. E) scatological.

Answer:  A

Section:  Function and Mechanism

Learning Outcome:  1.4

Bloom’s Taxonomy:  Comprehension

 

 

7) Which of the following is a buffer zone between the outside world and most of the cells of the body?

  1. A) cell membrane
  2. B) red blood cells
  3. C) intracellular fluid
  4. D) extracellular fluid
  5. E) All of the answers are correct.

Answer:  D

Section:  Homeostasis

Learning Outcome:  1.7

Bloom’s Taxonomy:  Comprehension

 

8) Which of the following is one of Cannon’s “internal secretions”?

  1. A) hormones
  2. B) nutrients
  3. C) water
  4. D) inorganic ions
  5. E) None of the answers are correct.

Answer:  A

Section:  Homeostasis

Learning Outcome:  1.6

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

9) The study of body function in a disease state is

  1. A) necrology.
  2. B) physiology.
  3. C) microbiology.
  4. D) pathophysiology.
  5. E) histology.

Answer:  D

Section:  Homeostasis

Learning Outcome:  1.6

Bloom’s Taxonomy:  Knowledge

 

10) Homeostasis is the ability of the body to

  1. A) prevent the external environment from changing.
  2. B) prevent the internal environment from changing.
  3. C) quickly restore changed conditions to normal.
  4. D) ignore external stimuli to remain in a state of rest.
  5. E) prevent excessive blood loss.

Answer:  C

Section:  Homeostasis

Learning Outcome:  1.6

Bloom’s Taxonomy:  Comprehension

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Human Physiology An Integrated Approach 7th Edition By Silverthorn -Test Bank”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!