Test Bank For A People and a Nation, Volume I to 1877 10th Edition

$30.00
admin

Edition: 10th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Test Bank For A People and a Nation, Volume I to 1877 10th Edition by Mary Beth Norton

Name: Class: Date:

Chapter 01: Three Old Worlds Create a New, 1492–1600

Instructions:

Identify each item. Give an explanation or description of the item. Answer the questions who, what, where, and when.
Explain the historical significance of each item. Establish the historical context in which the item exists. Establish the item as the result of or as the cause of other factors existing in the society under study. Answer this question: What were the political, social, economic, and/or cultural consequences of this item?

∙ ∙

1. Paleo-Indians

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

2. Teotihuacán

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

3. The Mayas

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

Answer not provided. 1
p. 3

Answer not provided. 1
p. 4

Answer not provided. 1
p. 4

4. The City of the Sun (Cahokia)

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

5. Monks Mound

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

6. the Aztecs

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

Answer not provided. 1
p. 4

Answer not provided. 1
p. 5

Answer not provided. 1
p. 5

Powered by Cognero Page 1

Name: Class: Date:

Chapter 01: Three Old Worlds Create a New, 1492–1600

7. Huitzilopochtli

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

8. Tenochtitlán

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

Answer not provided. 1
p. 5

Answer not provided. 1
p. 5

9. gender dimensions of labor

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

10. Upper Guinea

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

11. Lower Guinea

ANSWER: POINTS: REFERENCES:

Answer not provided. 1
p.5-6

Answer not provided. 1
p. 9

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!