Test Bank For Global Business 3rd Edition Mike Peng

$34.00
admin

Edition:  3th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Test Bank For Global Business 3rd Edition Mike Peng

Chapter 1—Globalizing Business

TRUE/FALSE

1. A multinational enterprise is a firm that engages in foreign direct investment by directly managing value-added activities in other countries.

ANS: T PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 4 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

2. The term “emerging markets” refers to all markets other than the developed markets.

ANS: T PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 5 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

3. Gross domestic product (GDP) is the sum of value added by resident firms, households, and governments operating in an economy.

ANS: T PTS: 1 DIF: Difficulty: Moderate
REF: p. 5 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

4. Majority of the global GDP is contributed by the emerging markets.

ANS: F PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 5 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

5. Purchasing power parity (PPP) is a conversion that determines the equivalent amount of goods and services different currencies can purchase.

ANS: T PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 5 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

6. Purchasing power parity (PPP) is calculated as the sum of value added by resident firms, households, and governments operating in an economy.

ANS: F PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 5 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

7. Emerging markets contribute about 26% of global GDP without adjusting for purchasing power parity (PPP).

ANS: T PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 7 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

8. More than half the GDP produced by emerging markets comes from outside the BRIC countries.

ANS: F PTS: 1 DIF: Difficulty: Easy
REF: p. 7 OBJ: LO: 1-1 NAT: BUSPROG: Analytic
KEY: Bloom’s: Knowledge

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Global Business 3rd Edition Mike Peng”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!