Test Bank For Global Business 4th Edition By Mike Peng

$20.00
admin

Edition:  4th Edition

Format: Downloadable ZIP Fille

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Test Bank For Global Business 4th Edition By Mike Peng

Chapter 1 Globalizing Business
TRUEFALSE
1. A multinational enterprise is a firm that engages in foreign direct investment by directly investing
in, controlling, and managing value-added activities in other countries.
(A) True
(B) False
Answer : (A)
2. The term “emerging markets” refers to all markets other than the developed markets.
(A) True
(B) False
Answer : (A)
3. Gross domestic product (GDP) is the sum of value added by resident firms, households, and
governments operating in an economy.
(A) True
(B) False
Answer : (A)
4. Majority of the global GDP is contributed by the emerging markets.
(A) True
(B) False
Answer : (B)
5. Purchasing power parity (PPP) is a conversion that determines the equivalent amount of goods
and services different currencies can purchase.
(A) True
(B) False
Answer : (A)
6. Purchasing power parity (PPP) is calculated as the sum of value added by resident firms,
households, and governments operating in an economy.
(A) True
(B) False
Answer : (B)
7. Emerging markets contribute about 30% of global GDP without adjusting for purchasing power
parity (PPP).
(A) True
(B) False
Answer : (A)
8. More than half the GDP produced by emerging markets comes from outside the BRIC countries.
(A) True
(B) False
Answer : (B)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Global Business 4th Edition By Mike Peng”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!