Test Bank For Introductory Chemistry Essentials 5th Edition by Nivado Tro

$20.00
admin

Edition: 5th Edition

Format: Downloadable ZIP File

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Test Bank For Introductory Chemistry Essentials 5th Edition by Nivado Tro

ISBN-10: 032191905X, ISBN-13: 978-0321919052

Chapter 1   The Chemical World

 

True/False Questions

 

1) Chemicals make up everything around you, including your own body.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.1

Learning Outcome:  1.1

Global Outcome:  G1

 

2) Chemists study the properties of substances and the particles that compose those substances.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.1

Learning Outcome:  1.1

Global Outcome:  G1

 

3) When a sealed can of soda pop is opened, the carbon dioxide gas fizzes out because the pressure is released.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.1

Learning Outcome:  1.2

Global Outcome:  G2

 

4) Different molecules can have different shapes.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.1

Global Outcome:  G1

 

5) The properties of water do not depend on how the atoms are bonded together in the molecule.

Answer:  FALSE

Diff: 1     Page Ref: 1.1

Learning Outcome:  1.2

Global Outcome:  G1

 

6) Both carbon dioxide molecules and water molecules consist of three atoms bonded together in a straight line.

Answer:  FALSE

Diff: 1     Page Ref: 1.1

Learning Outcome:  1.2

Global Outcome:  G1

 

7) Molecules are responsible for scattering light which causes the colors of the sunset.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.2

Learning Outcome:  1.2

Global Outcome:  G1

 

8) All things are made of atoms or molecules.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.3

Learning Outcome:  1.2

Global Outcome:  G1

9) Atoms and molecules determine how matter behaves.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.3

Learning Outcome:  1.2

Global Outcome:  G1

 

10) Chemistry is the science that seeks to understand what matter does by studying living organisms.

Answer:  FALSE

Diff: 1     Page Ref: 1.3

Learning Outcome:  1.3

Global Outcome:  G1

 

11) The scientific method emphasizes reason as the way to understand the world.

Answer:  FALSE

Diff: 1     Page Ref: 1.4

Learning Outcome:  1.3

Global Outcome:  G5

 

12) A hypothesis can never be proven as wrong.

Answer:  FALSE

Diff: 1     Page Ref: 1.4

Learning Outcome:  1.3

Global Outcome:  G1

 

13) A theory is always true and can never be proven as wrong.

Answer:  FALSE

Diff: 1     Page Ref: 1.4

Global Outcome:  G1

 

14) Theories can be tested and validated through experimentation.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.4

Global Outcome:  G9

 

15) If experimental results contradict a hypothesis, the hypothesis must be either revised or discarded.

Answer:  TRUE

Diff: 1     Page Ref: 1.4

Global Outcome:  G1

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Introductory Chemistry Essentials 5th Edition by Nivado Tro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!