Test Bank For Managing Information Technology 7th Edition By Brown

$15.00
admin

Edition: 7th Edition

Format: Downloadable ZIP File

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Test Bank For Managing Information Technology 7th Edition By Brown

ISBN-10: 0132146320, ISBN-13: 978-0132146326

Chapter 1   Managing IT in a Digital World

 

1) Information technology has been described as pervasive in today’s world because:

  1. A) Internet connectivity leads to increased privacy issues.
  2. B) today’s technology tools are increasingly more complex.
  3. C) today’s technology tools are becoming harder to use.
  4. D) IT has become commonplace in the workplace and in many homes.

Answer:  D

Page Ref: 1-5

 

2) The widespread use of Microsoft’s software products is responsible for today’s de facto software standards in each of the following areas, except:

  1. A) PC operating systems (Windows).
  2. B) office application suites (including word processing).
  3. C) enterprise systems.
  4. D) Internet browsers.

Answer:  C

Page Ref: 3

 

3) Which of the following did not lead to an increase in IT investments by organizations in the 1990s:

  1. A) wireless technology.
  2. B) Internet communication standards (TCP/IP).
  3. C) standard Web browsers.
  4. D) high-bandwidth fiber-optic lines.

Answer:  A

Page Ref: 4

 

4) By the year 2000, more than ________ of capital expenditures by businesses in developed countries were for IT purchases.

  1. A) one quarter
  2. B) one half
  3. C) three quarters
  4. D) 90 percent

Answer:  B

Page Ref: 1

 

5) Information technology has enabled businesses to compete in which of the following ways?

  1. A) by being a low-cost producer of a good or service
  2. B) by differentiating their products or services
  3. C) both A and B
  4. D) none of the above

Answer:  C

Page Ref: 4

 

6) Which does not describe a current hardware trend?

  1. A) cheaper purchase costs
  2. B) faster computer processing
  3. C) tethered desktops
  4. D) mobile hardware devices

Answer:  C

Page Ref: 2

 

7) Which of the following is not a characteristic of free agents?

  1. A) are knowledge workers
  2. B) are telecommuters
  3. C) work as independent contractors
  4. D) do not have control over their work schedules

Answer:  D

Page Ref: 5

 

8) Telecommuting is facilitated by all of the following except:

  1. A) privacy laws.
  2. B) low costs for personal computing products.
  3. C) Internet connectivity.
  4. D) software to facilitate remote collaboration.

Answer:  A

Page Ref: 5

 

9) The term “app economy” refers to:

  1. A) purchases of downloadable software.
  2. B) App Stores by Apple and other vendors.
  3. C) a software industry trend.
  4. D) all of the above

Answer:  D

Page Ref: 3

 

10) Which does not describe a current software trend?

  1. A) suites of applications with integrated modules
  2. B) bit-size programs for smartphones
  3. C) legacy systems
  4. D) social networking tools

Answer:  C

Page Ref: 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Managing Information Technology 7th Edition By Brown”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!