Test Bank For Visual Anatomy & Physiology 3rd Edition By Martini

$25.00
admin

Edition: 3rd Edition

Format: Downloadable ZIP File

Resource Type: Test bank

Duration: Unlimited downloads

Delivery: Instant Download

Test Bank For Visual Anatomy & Physiology 3rd Edition By Martini

ISBN-10 ‏ : ‎ 9780134394695, ISBN-13 ‏ : ‎ 978-0134394695

Chapter 1   An Introduction to Anatomy and Physiology

 

Multiple Choice Questions

 

1) The maintenance of a constant internal environment in an organism is termed

  1. A) positive feedback.
  2. B) homeostasis.
  3. C) negative feedback.
  4. D) effector control.
  5. E) integration.

Answer:  B

Learning Outcome:  1.6

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

 

2) Gas exchange is to the respiratory system as absorption of nutrients is to the ________ system(s).

  1. A) lymphatic
  2. B) urinary
  3. C) digestive
  4. D) cardiovascular
  5. E) urinary and cardiovascular

Answer:  C

Learning Outcome:  1.7

Bloom’s Taxonomy:  Understanding

 

3) Which organ system removes carbon dioxide from the bloodstream?

  1. A) cardiovascular
  2. B) lymphatic
  3. C) respiratory
  4. D) digestive
  5. E) endocrine

Answer:  C

Learning Outcome:  1.7

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

 

4) Anatomy is to ________ as physiology is to ________.

  1. A) function; form
  2. B) form; structure
  3. C) structure; function
  4. D) structure; form
  5. E) growth; form

Answer:  C

Learning Outcome:  1.8

Bloom’s Taxonomy:  Understanding

 

5) The central principle of physiology is

  1. A) nutrition.
  2. B) reflexes.
  3. C) homeostasis.
  4. D) stimulation.
  5. E) temperature regulation.

Answer:  C

Learning Outcome:  1.8

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

 

6) Because the anatomy and physiology of the body’s structures are interrelated, it is often said that “form determines ________.”

  1. A) anatomy
  2. B) physiology
  3. C) structure
  4. D) function
  5. E) biology

Answer:  D

Learning Outcome:  1.9

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

 

7) A chemical imbalance in the blood can cause the heart to stop pumping blood, which in turn will cause other tissues and organs to cease functioning. This observation supports the view that

  1. A) all organisms are composed of cells.
  2. B) all levels of organization within an organism are interdependent.
  3. C) chemical molecules make up cells.
  4. D) blood has magical properties.
  5. E) congenital defects can be life-threatening.

Answer:  B

Learning Outcome:  1.10

Bloom’s Taxonomy:  Understanding

 

8) Which of the following is arranged in correct order from the most complex to the simplest?

  1. A) cellular, tissue, molecular, system, organ, organism
  2. B) molecular, cellular, tissue, organ, system, organism
  3. C) tissue, cellular, molecular, organ, system, organism
  4. D) organ, organism, molecular, cellular, tissue, system
  5. E) organism, system, organ, tissue, cellular, molecular

Answer:  E

Learning Outcome:  1.10

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

 

 

9) What is the smallest living level of organization?

  1. A) cellular level
  2. B) chemical level
  3. C) organ level
  4. D) organ system level
  5. E) tissue level

Answer:  A

Learning Outcome:  1.11

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

10) Which of the following cell types is long, slender and makes contractions?

  1. A) red blood cells
  2. B) bone cells
  3. C) fat cells
  4. D) muscle cells
  5. E) white blood cells

Answer:  D

Learning Outcome:  1.11

Bloom’s Taxonomy:  Remembering

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Test Bank For Visual Anatomy & Physiology 3rd Edition By Martini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vendor Information

  • Address:
  • No ratings found yet!